Lid worden

Wat ontzettend leuk dat je komt hockeyen bij De Haaskamp! Hieronder tref je het inschrijfformulier aan, vul deze in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Proeflid
Wil je eerst een paar proeftrainingen mee doen? Dat kan natuurlijk. Je mag 3x gratis meetrainen! Een stick kun je van ons lenen, zorg wel zelf voor sportschoenen en -kleding. Het dragen van een bitje is verplicht. Deze kun je ook bij ons op de club kopen á €5,-. Stuur een mailtje naar [email protected] met je gegevens, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Onderstaand formulier hoef je nog niet in te vullen.

Materialen
Ons hockeytenue (shirt, rokje en sokken) kun je kopen bij Winners Intersport in Wageningen.

Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
  Hiermee verklaar ik akkoord te gaan tot automatische incasso van de jaarlijkse contributie in één termijn via onderstaand bankrekening.

 
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
   
   
   
   
   
Bij een jeugdlidmaatschap
  Wij willen graag volwassen trainers werven voor de jeugd en willen daarom weten welke ouders van jeugdleden hockeyervaring (zowel op dit moment als in het verleden) hebben, zodat we u persoonlijk kunnen benaderen.

 
   
   
Akkoord inschrijving
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.