Informatie voor nieuwe leden

Wat ontzettend leuk dat je bij ons komt hockeyen! We wensen je een fantastische tijd toe bij ons op de club. Onderstaand treffen jullie 3 documenten aan. Deze documenten zorgen dat je alle informatie krijgt die je nodig hebt om je hockeytijd bij ons tot een succes te maken! 

Het eerst document betreft het kledingvoorschrift van de Haaskamp. We hechten er grote waarde aan dat teams uniformiteit en professionaliteit uitstralen in onze clubkleding. 
 
Het tweede informatiedocument is geschreven door de KNHB en is speciaal voor ouders. De KNHB legt in dit document o.a. hun visie uit, hoe hockeyen in elkaar zit, hoe je zorgt voor een goede teamspirit en ga zo maar door. Een zeer nuttig boekje als het hockeyen allemaal nog wat onbekend is, echter is dit boekje ook heel nuttig om eens door te lezen als je al wel als ouder bekent bent met hockey! 
Het derde informatiedocument is ook afkomstig van de KNHB en is speciaal voor ouders en kinderen. De bedoeling van dit informatieboekje is dat het samen met de kinderen wordt doorgenomen om kinderen goed voor te bereiden en al de nodige uitleg te kunnen geven. Heb je hierna nog vragen? Neem gerust contact op met de coach!